Behandelingen

Traditionele Thaise Massage


De traditionele Thaise massage wordt al eeuwenlang toegepast en is onderdeel van de Thaise geneeskunde.

Deze massage is een combinatie van normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. Het doel hiervan is het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en gebreken volgens de energielijnen af te voeren.

Swedish Massage


De Zweedse massage is de meest bekende massagevorm in onze westerse wereld. Deze vorm van massage met de welgekende technieken wordt Zweeds genoemd omdat het afgeleid is van het "Swedish Movement System" ontworpen door de Zweedse gymnastiekleraar Peter Henrik Ling.

Relaxing Hagod Hilot Filipino Massage

In de Filipijnse taal betekent "hilod" een verzachtende massage. Hilod is een traditionele Filipijnse genezingskunst welke gebruik maakt van massage, chiropractische manipulatie en kruiden medicaties om de mentale en fysieke gezondheid te herstellen. Deze vorm van traditionele behandeling was al populair in de Filipijnen ver voor de komst van moderne medicijnen en is nog steeds het alternatieve medicijn voor de mensen die kiezen voor de non-invasieve en daarmee veiliger behandeling.

Warme Olie Thaise Massage


Deze behandeling is ontworpen om zowel ontspannend als stimulerend te zijn. Het verbetert de flexibiliteit, vermindert spanning, stimuleert de inwendige organen en zorgt voor evenwicht in de energie-systeem van het lichaam. Spierspanningen en pijn worden verzacht.

Oliemassage is een doeltreffende massage. het is de methode om van je spanning en/of stress af te komen. Deze massage brengt ook het energiesysteem weer in balans en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam. na deze ontspannende oliemassage zult u zich als herboren voelen.

Hoofd, Rug & Schouder Massage


De rug nek schoudermassage is uitermate geschikt om stress-gerelateerde spierpijn of spierpijn die voortkomt uit foutieve lichaamshouding en zware inspanning te behandelen. Door de massage worden spierknopen weggewerkt en afvalstoffen afgevoerd. Verharde spieren worden soepel en de beweeglijkheid wordt bevorderd. Mogelijk zijn herhaalde behandeling nodig om het probleem te verbeteren.  

Deep Tissue Massage

De deep tissue massage is een massagevorm die wordt gebruikt om spierspanningen en verklevingen te verminderen. De masseur kan hierbij zijn ellebogen, onderarmen, vingers en knokkels gebruiken om obstructies in jouw weefsels aan te pakken.

Bij een dieptemassage wordt nooit het gehele lichaam gemasseerd, maar hooguit één of twee zones die je eventueel op voorhand aangeeft en bijgevolg worden deze zeer nauwkeurig aangepakt.

Kruidenstempel Massage


De kruidenstempelmassage is een verkwikkende, kruidige, ontspannende massage afkomstig uit Thailand. De dieptewerking is hierbij van belang. Ook dit is een Thaise vorm van masseren. De kruidenstempels zijn stoffen doekjes waar in originele Thaise kruiden worden samengebundeld.  Deze kruidenstempels zijn gevuld met pure gedroogde kruiden en worden verwarmd door middel van stoom. De stempels hebben reinigende, stimulerende en ontspannende eigenschappen. 

Hot Stone Massage

Onze Hotstone massage is een combinatie van een ontspanningsmassage en massage met  stenen die tot een temperatuur van 45 graden verwarmd worden.

De warmte en roterende bewegingen van de stenen geeft een dieper en intenser effect op de spieren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor het lichaam makkelijker afvalstoffen kan afvoeren.

Voet Massage en Pedicure


Een voetmassage of een voetreflexmassage kan een heerlijke manier zijn om lichaam en geest te laten ontspannen.

Body Scrub Massage

Tijdens de body scrub massage worden dode huidcellen verwijderd, waardoor uw huid zachter aanvoelt en meer glans krijgt. Bovendien stimuleert deze massage de doorbloeding van de huid en heeft een verstevigende werking. Deze 90 minuten durende massage begint met de scrub van uw rug, benen, armen en voeten.

De scrub wordt verwijderd met warme kompressen. Aansluitend ontvangt u een relax massage met heerlijke olieën. Een massage werkt ontspannend, revitaliserend, weerstand verhogend en stimuleert de huid. Stress, overbelasting of vermoeidheid blijven vaak vastzitten in het lichaam.

Maakt een afpraak: 06-16 62 90 64